07 07 07
Sat, 7 Jul 2007

Hari ni 7 Julai 2007, atau lebih popular sebagai 070707, 07/07/07 dan macam-macam lagi terms yang seumpamanya. Sejak masuk ke abad-21 ni (start tahun 2001) fenomena 010101 sampailah ke hari ni 070707 dah macam satu trend "seumur-hidup-sekali", diraikan oleh ramai orang tanpa disedari termasuk aku sendiri .( tak payah la nak serius sangggat ! Untuk sukaČ tak salah kan?).

Sesetengah orang anggap perkara ni unik, ada yang anggap tak ada apaČ yang special dan ada juga yang sangat serius dalam babČ tarikh dan nombor ni! Tapi honestly, aku cuma menganggap ia adalah salah satu daripada fenomena unik ciptaan Ilahi, nuff said!

View Archives | Back to Top