Kisah kompilasi...
Sun, 10 Jun 2007

Fuhh! lama betul tak update. Nak buat macam mana kan? Cuti seminggu aku yang lepas dipenuhi dengan hari demam. Lepas tu bila dah baik, baru nak relax² dah nak kena balik semula ke Cyberjaya, dah nak start internship pulak.

Internship @ praktikal aku bermula 4 Jun yang lalu. Sehari SEBELUM birthday aku, hehehe. Anyway, thanks kepada mereka yang masih ingat pada aku dengan sms, comments @ friendster, Mesej di Y! messenger dan juga yang call (Mama dan Abah). Tapi yang paling special tahun ni, kawan baik tapi jauh, Farah Sheera pun wish aku khas dari New York, termasuk Shaa (adik angkat..kot)dari Sarawak tapi melalui MSN messenger aje la, hehe.Thanks a lot!. Kepada yang terlupa, tak apa lah, aku pun tak dapat nak ingat birthday semua orang.

Berbalik kisah intern ni tadi, seawal pukul 8.30 pagi aku,Ajis dan Syawal dah breakfast untuk persediaan menghadapi kerja di office (kununnya...). Semangat betul seolah-olah nak mulakan hidup baru. Tetapi yang agak kurang best, bila kami diberitahu hanya 2 orang sahaja daripada kami (semak post yang lepas) yang akan ditempatkan di office. Selebihnya dari rumah. Blergh!! Punyalah hancur harapan, hehehe. Tapi nak buat macam mana itu ketentuan Ilahi, terima saja seadanya.

Dapat boss pun sempoi dan style, kalau tak percaya datang sendiri tengok! Elaun pun cukup makan laa, tapi kerja dia,ha! Nanti aku sambung, to be continued!

Lepas check Friendster, baru kau tau ramai betul dikalangan kawan² yang sambut birthday bulan June ni, nice la..Happy Birthday to all of you, termasuk Syawal, 9 Jun, semalam.

Kalau nak tau apa yang kami kena buat di company tempat kami internship, klik link ni.

View Archives | Back to Top