Sabtu yang buntu...
Sat, 9 Dec 2006

Memandangkan hari ni aku boleh masuk site ni, so aku pun melakukan beberapa "minor change" untuk mengisi masa lapang dan "ketiadaan" mood aku untuk buat kerjaČ lain.

Antara perubahan yang aku buat termasuklah arrangement index page,ruangan advertisement dan foto pada page About.

Kira ok lah untuk hari ni, at least ada something yang bermanfaat yang aku boleh buat untuk hari Sabtu yang buntu ni.

Sepatutnya hari ni aku ada invitation ke kenduri kahwin kawan aku masa di UiTM dulu. Tapi apakan daya transport tiada, so "tak dapek lah den nak nolong". Apapun Selamat Pengantin Baru untuk Khilman dan Noor Azlina, semoga berbahagia selamanya.

Malam ni apa plan? Tak tau lah just wait and see.

View Archives | Back to Top