Emo, Emo, Emo
Sun, 10 Sep 2006

Hehe, sekali tengok title post kali ni macam title blog perempuan pulak (oops!).Yer, memang agak emo dalam 2-3 hari ni, tak taulah kenapa, mengapa dan bagaimana?Tapi bila pikirē balik, mungkin sebab aku dah lama tak emo, tu yang kena emo yang agak lama ni...haih

Anyway, dalam pada emo yang tak pasalē aku terjumpa link ni dari status Y!M AnipsZero...layan jugaklah video ni...nak tau click link kat bawah ni..

http://www.youtube.com/watch?v=34KxmCQD0V8&mode=related&search=

View Archives | Back to Top