Ok next!
Mon, 23 Apr 2016
"You did a very good job!, I like it so much". Itu adalah antara ungkapan yang dilafazkan oleh klien Aku semasa aku membuat final presentation dan submission di premis perniagaannya di Gemas, Negeri Sembilan baru-baru ni. Tiada apa yang lebih sedap didengar dek halwa telinga dan indah di pandangan mata, selain daripada ungkapan yang menggambarkan rasa puas hati dan riak wajah gembira daripada seorang klien.

Aku berulang kali melafaz syukur Alhamdulillah di dalam hati. Lega bukan kepalang bak ang!. Walaupun beliau bukanlah klien aku yang pertama secara amnya, namun beliau adalah klien berbangsa India pertama sepanjang Aku bersama EV Media.

Selesai! Mission Accomplished! Satu pengalaman yang boleh dikatakan sangat berbeza berbanding dengan tugasan sebelumnya. Dalam erti kata lain, untuk projek kali ni, skill yang dipelajari di FCM dulu lebih teruji termasuklah emosi dan psikologi, cewah!

Apapun syukur pada Allah tanpa keizinanNya, belum tentu dapat nak setel job ni. Tak lupa juga, Setinggi penghargaan pada Miss Zaujati, Ainshah sebab tak pernah jemu dalam memperkasa semangat dan iltizam diri ini yang sering turun naik dan tak menentu bak cuaca di lautan, hehehe.

Dan yang paling utama, terima kasih kepada Mr. Bala dan isteri Miss Shankri kerana memberi kepercayaan kepada EV Media dalam mereka-bangunkan(perkataan baru, heheh) laman sesawang perniagaan mereka, MyPrint & Design. Terima kasih, மிக்க நன்றி!~Semoga dengan siapnya laman sesawang ini, mampu membantu seterusnya mempertingkat perniagaan beliau pada masa akan datang. Sekali lagi terima kasih!

View Archives | Back to Top