Jun datang lagi....
Mon, 1 Jun 2015


Sempena bulan Jun yang special ni, Aku nak ajak anda semua recall karektoristik orang-orang yang lahir pada bulan Jun secara amnya tanpa mengira tahun kelahiran berdasarkan kajian Dato' Dr. Haji Fadzilah Kamsah. (Istimewa untuk June Babies..hehe.)


Berfikiran jauh dan berwawasan (intelektual) = Yer kot...

Mudah tertawan kerana sikap baik = Hehe...

Berperangai yang lemah lembut = No komen :p

Mudah berubah sikap, perangai, idea atau mood = Ahaaa...

Idea yang terlalu banyak didalam kepala = Boleh laa...

Bersikap sensitif = Agaknya lah...

Otaknya aktif (sentiasa berfikir) = Ya!

Sukar melakukan sesuatu dengan segera = Tengok keadaan jugak la...

Bersikap suka menagguh-nangguh = Tepat Sekali...

Bersikap terlalu memilih dan mahukan yang terbaik = Semua orang macam ni, betul tak?

Cepat marah tapi cepat sejuk = Yesza!

Suka bercakap dan berdebat = Bercakap tu ya, berdebat tu tak kot...

Suka buat lawak dan bergurau = 100% ya....

Otaknya cerdas dan berangan-angan = 90% ya...

Mudah dan pandai berkawan = A 'ah...

Orangnya sangat tertib = Hehe...

Pandai mempamerkan sikap = Mungkin...

Mudah kecil hati = Ewwww...

Mudah kena selsema = Betul jugak...

Suka berkemas = Tak sangat...

Cepat rasa bosan = Bergantung dengan keadaan jugaklah...

Bersikap terlalu memilih dan cerewet = Ahaks...

Kurang mempamerkan perasaan = 50/50

Lambat nak sembuh apabila hatinya terluka = Macam tauČ ajer...

Suka barangan berjenama = tak jugak...

Kedegilan yang tidak terkawal = Woo! apa ni?


Ada yang macam tepat ada yang macam kurang...Hehehe, apapun segala yang baik adalah daripada Allah, yang tak baik tu daripada diri sendiri ye dak? :D
View Archives | Back to Top