DotA...
Sat, 18 Oct 2008
Lepas sembang dengan Xua pasal planning kami nak ke KL, tak semena-mena timbul perkataan "refresher orb" masa tengah˛ chat tu. Serta-merta aku teringat pada DotA. Rindu betul rasa nak main ramai˛ macam masa kat MMU dulu.



Screenshot DotA.


Walaupun aku tak hebat mana pun main DotA ni, senang kata selalu juga la jadi mangsa "First Blood!", tapi feel masa mula˛ start main sampai tahap "dah biasa main" tu memang menyeronokkan, kena pulak ada kaki dota macam Nemi (dewa ni), Baa (dewa gak kot...), Xua, Ajis, Anaih dan beberapa lagi. Tapi nak buat macam mana, itu cuma tinggal kenangan semata. Kenangan terindah kot, hehe...



Cuba teka mana satu hero faveret aku?


P/s: DotA : Dunia Orang Tiada Awek...zzz
View Archives | Back to Top