Macam-macam cerita...
Wed, 6 Feb 2008
1st of all, 1000 thanks to Ajis, kerana menolong aku dalam hal thesis, tanpa Ajis tak tau lah apa bakal jadi pada thesis aku tu. Thanx juga kepada Xua, sebab dah tolong settel kan payment untuk ORELLEX.com yang dah expired 25 Jan yang lepas. Tak lupa juga kepada kawan˛, rakan dan taulan yang call dan sms aku masa aku baru lepas operation 2 minggu lepas. Termasuk juga yang tinggal kan comment kat friendster dan sebagainya. Thank you very much.

Since my last update, too many things happens in my life and too many things I've learned. Tapi apa pun Alhamdulillah, dalam banyak˛ benda yang terjadi, jalan penyelesaian masih terbuka luas.

Kepada semua kaum Cina dan juga mereka yang menyambut Tahun Baru Cina, Gong Xi Fa Chai! ho yea! ho yea!
View Archives | Back to Top