08's first post...
Fri, 4 Jan 2008

Welcome 2008 and so long 2007...tu adalah ungkapan yang sering dilihat dan didengar menjelang tahun baru 2008.

Apapun kali ni, seperti tahunČ sudah, aku sentiasa mengharapkan semua perkara dan keadaan akan bertambah baik dari sesama ke semasa. Walaupun malam new year aku disambut depan monitor LCD, (sebab nak siapkan FYP) tak macam orang lain bergembira...aku masih gembira dan bersyukur, sebab masih bernafas dan sihat.

Nak ikutkan dari setahun ke setahun azam baru sentiasa tersenarai dalam minda dan fikiran aku, kebanyakannya masih tak kesampaian dan belum tercapai. Untuk 2008, ada 3 azam baru yang aku cuba capai, harap berjaya...InsyaAllah

1st aku nak.... 2nd aku mahu... dan 3rd aku mesti...Oh gtg, aku ada kerja tak siap lagi, aku akan post lagi later.

P/s:- Good luck to all FCM final year student...GG guys!

View Archives | Back to Top