Hellgate London...
Fri, 16 Nov 2007

Belum pun sehari aku try Crysis, satu lagi game muncul di PC ku dengan kehebatan tersendiri...Hell gate London.

Daripada survey aku, memberČ aku yang sememangnya gamers, diorang dah memulakan game mereka sejak beberapa hari lepas. Tapi bagi aku, cepat atau lambat tu bukan isu, yang menjadi isu adalah game tu sendiri. Kalau best, akan tetap best..dan seandainya "sampah", will always a sampah!

Ooops, sorry terlebih pulak, anyway bagi aku so far both game memang best dan ada keistimewaan tersendiri. Walaupun rating yang diberikan pada keduaČ game ni agak berbeza oleh Gamespot. Tu tak menjadi hal sangat, asalkan para gamers semua enjoy.


Visit Hellgate : London Official Website
Gamespot's Review

P/s:- Ni betulČ mencabar aku ni, GAME vs FYP...it's my choice..it's your choice!

View Archives | Back to Top