Durian Vs. Crysis
Thu, 15 Nov 2007

Siang tadi, kelas FYP agak pendek berbanding waktu sebenarnya. Walaupun pendek tapi banyak requirement yang perlu di penuhi sebelum 27 November ni...Aduihh!


Durian oh durian...

Lepas lunch, aku terus menghadap PC nak siapkan kerja freelance, sambil merancang untuk install game yang baru aku dapat, Crysis. Daripada video dan info yang aku dapat, memang game ni antara game yang tinggi requirement dia. Tapi sebagai seorang gamer kecilČan, rasa ingin mencuba tu membuatkan aku terus install tanpa banyak pikir.

.........Perghh!!!! Memang......Best!! Tu pendapat akulah, terpulang pada anda menilai sendiri. Cuma pesan aku, pastikan PC anda cukup requirement dan cukup power untuk game ni kalau tak...simpan aje lah niat tu, hehe.


Visit Crysis Official Website
Gamespot's Review

P/s:- Mana satu ni? Game or FYP??

View Archives | Back to Top