TerPERSONA....
Mon, 20 Aug 2007

BaruČ ni Proton telah melancarkan 1 lagi model terbaru yang diberi nama Proton Persona. Pada mulanya aku menganggap ianya suatu yang biasaČ aje. Tapi lepas aku tengok sedutan pelancaran dalam berita, aku rasakan yang model ni mungkin best dan mula berminat dengannya. Aku pun mula usyaČ kat website proton dan baca pasal Persona ni.

Memandangkan aku tak paham sangat pasal specs kereta, akhirnya aku cuba bertanya pada Live Agent melalui website Proton. Antara soalan aku "Antara Savvy, GEN 2 dan Persona, yang manakah paling sesuai dengan saya yang mementingkan performance, gaya juga penjimatan minyak?" jawab Live Agent Salina, "Persona adalah pilihan terbaik".

Untuk memuaskan lagi hati aku, Live Agent tu dah arrange kan 1 test drive untuk aku, (akan dihubungi kemudian). So, apa pun keadaan kena tunggu aku test drive dulu dan of course la kena tunggu dah grad dan ada kerja tetap baru boleh pikir pasal seterusnya. Oh ya! harga Persona ni pun boleh tahan la ke"kompetatif"an nya. Tak percaya leh check sendiri. :)

Untuk anda yang nak tau lebih lanjut pasal ni, boleh klik sini Persona

P/s: Terpesona dengan Persona...adakah anda pun sama?

View Archives | Back to Top